Parken an den Häfen Emden und Eemshaven

Parkeren

Parkeren in de Eemshaven

Wanneer u met de auto naar de Eemshaven komt, volgt u de bordjes "Ro-Ro Ferry Eemshaven Borkum".

Nabij de kade van de Borkumlijn is een grote parkeerplaats voor ca. 2.000 auto's. Het parkeerterrein is dagelijks geopend van 45 minuten voor vertrek van de eerste veerboot naar Borkum en tot 30 minuten na aankomst van de laatste veerboot in de Eemshaven.

U kunt geen parkeerplaatsen reserveren. Parkeren geschiedt op eigen risico!

Op ons parkeerterrein staan twee parkeerautomaten, U kunt betalen met contant geld of met uw pinpas. Wanneer u een dag naar Borkum gaat kunt u hier 's morgens alvast uw parkeerkaart betalen. Blijft u langer, dan kunt u uw parkeerkaart op de terugreis ook al aan boord van onze veerboot afrekenen.

                                                                                              Parkeervoorwaarden

Parkeertarief

  Parkeerplaats Hal
per kalenderdag € 4,50 € 5,50

Parkeren in de Eemshaven

(kaart)

Overnachten met caravan of camper

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat, om veiligheidsredenen, het terrein van de Borkumlijn-veerterminal 's nachts wordt afgesloten. Daarom is het niet mogelijk om hier in een caravan of camper te overnachten.

Wij raden u aan om hiervoor een officiële camping op te zoeken, omdat het ook niet toegestaan is om langs de kant van de openbare weg te kamperen. Hierop wordt ook streng gecontroleerd door de politie.

Het adres van de dichtstbijzijnde camping is: Camping Lentemaheerd, Schapeweg  21,  9982 BA Uithuizermeeden, Telefoon +31 596 415472

 
Hotline: 0596 - 519191
 
Fenster schließen