Dienstregeling

Naar de boeking

Vasteland Borkum

Borkum Vasteland

*Reisduur

De reisduur vanaf Eemshaven naar Borkum is ongeveer 50 minuten met de veerboot en 25 minuten met de catamaran (aansluitend de Inselbahn op Borkum). De reisduur vanaf Emden naar Borkum is doorgaans ongeveer 130 minuten met de veerboot en 50 minuten met de catamaran (aansluitend de Inselbahn op Borkum). De retourtijden vanaf Borkum gelden vanaf het treinstation (de schepen vertrekken ca. 25 minuten later uit de haven).

De vertrek- en aankomsttijden worden beinvloed door inwerkingen van de natuur. De aankomsttijden van de veerboot kunnen derhalve met +/- 15 minuten varieren. Overig scheepvaartverkeer kan ook voor vertragingen zorgen. Af en toe kan het voorkomen dat het laden en lossen van de veerboot meer tijd nodig heeft dan gebruikelijk. Een aantal afvaarten tussen Emden en Borkum kunnen vanwege de getijden langer dan 2:45 uur duren.

dienstregeling

Onze tips

______________________________


Dit kan je interesseren

____________________________________

By viewing this video you agree to loading content from youtube. Please see our privacy policy for details.

We zijn blij met de terugkeer van onze naar LNG omgebouwde veerboot MS "Münsterland". De autoveerboot is niet alleen aan de buitenkant veranderd, maar ook de techniek en de salons  zijn volledig vernieuwd: innovatieve technologie, moderne salons met comfortabele stoelen en ruimtes voor kinderen en tieners om te ontspannen en te spelen - alles met veel aandacht voor detail!