Informatie

Reisadvies Duitsland

Vanaf 17 oktober moeten inwoners van alle provincies in Nederland, Aruba, Curaçao en Sint-Maarten bij inreis in Duitsland een negatieve COVID-19 test tonen die niet langer dan 48 uur eerder is afgenomen.

Dienstregeling

Naar de boeking

Vasteland Borkum

Borkum Vasteland

Matjes! Jes, jes, jes! Image

Matjes! Jes, jes, jes!

Duitse haringen? Ja lekker! Laat u aan boord of in één van onze veerterminals verwennen door de "kulinarischen Botschafter 2019" (culinair ambassadeur 2019) en probeer ook eens één van de variaties. Van burger tot broodje, er is voor iedereen iets bij!

 

By viewing this video you agree to loading content from youtube. Please see our privacy policy for details.

Dagje strand

Dagje strand doen? Je bent zo op eiland Borkum. Colin Mooijman deed de test en dat ging zo! 

Rederij Aktien-Gesellschaft "EMS"

Al meer dan 100 jaar verzorgt rederij Aktien-Gesellschaft "EMS" de veerdienst vanaf Emden en later ook Eemshaven naar het eiland Borkum. Met moderne autoveerboten brengen wij passagiers, auto’s, vrachtwagens en goederen naar de overkant en weer terug. Wie sneller aan de overkant wil zijn, kan met de high-speed catamaran naar het grootste eiland van Ostfriesland. Bovendien bieden we in de zomermaanden allerlei uitstapjes aan, zoals een boottocht over de eems naar Borkum, een tocht rond het eiland Borkum en een boottocht langs de zandbanken waar zeehonden te vinden zijn.

Meer informatie