Reisinformatie

Naar de boeking

Vasteland Borkum

Borkum Vasteland

*Reisduur

De reisduur vanaf Eemshaven naar Borkum is ongeveer 50 minuten met de veerboot en 25 minuten met de catamaran (aansluitend de Inselbahn op Borkum). De reisduur vanaf Emden naar Borkum is doorgaans ongeveer 130 minuten met de veerboot en 50 minuten met de catamaran (aansluitend de Inselbahn op Borkum). De retourtijden vanaf Borkum gelden vanaf het treinstation (de schepen vertrekken ca. 25 minuten later uit de haven).

De vertrek- en aankomsttijden worden beinvloed door inwerkingen van de natuur. De aankomsttijden van de veerboot kunnen derhalve met +/- 15 minuten varieren. Overig scheepvaartverkeer kan ook voor vertragingen zorgen. Af en toe kan het voorkomen dat het laden en lossen van de veerboot meer tijd nodig heeft dan gebruikelijk. Een aantal afvaarten tussen Emden en Borkum kunnen vanwege de getijden langer dan 2:45 uur duren.

dienstregeling

Onze tips

______________________________

 Image
Dagretour naar Borkum

Een boottocht is puur genieten. Met de neus in de wind leunt u heerlijk achterover op het grote zonnedek aan boord van de veerboot. Geniet van de gezonde zeelucht en het ruisen van de golven.

 Image
Fietsarrangement

Aan boord wordt u ontvangen met een kopje koffie en gebak. Na de overtocht van ongeveer een uur wacht bij aankomst het treintje op u. In het centrum bij de Borkumer Kleinbahn kunt u uw fiets ophalen.

 Image
Trein & boot

Met de Combi-dagticket Borkum trein en boot kun je vanaf ieder station in Groningen en Friesland met de treinen van Arriva naar de Eemshaven en vervolgens met de boot van AG Ems naar Borkum reizen.


Dit kan je interesseren

____________________________________

By viewing this video you agree to loading content from youtube. Please see our privacy policy for details.

We zijn blij met de terugkeer van onze naar LNG omgebouwde veerboot MS "Münsterland". De autoveerboot is niet alleen aan de buitenkant veranderd, maar ook de techniek en de salons  zijn volledig vernieuwd: innovatieve technologie, moderne salons met comfortabele stoelen en ruimtes voor kinderen en tieners om te ontspannen en te spelen - alles met veel aandacht voor detail!