Fietsarrangement

Aan boord wordt u ontvangen met een kopje koffie en gebak. Na de overtocht van ongeveer een uur wacht bij aankomst het treintje op u. In het centrum bij de Borkumer Kleinbahn kunt u uw fiets ophalen. Vervolgens kunt u aan de hand van de routekaart één van de 3 fietsroutes nemen of u bepaalt uw route zelf.

Dagretour

Een boottocht is puur genieten. Met de neus in de wind leunt u heerlijk achterover op het grote zonnedek aan boord van de veerboot . Geniet van de gezonde zeelucht en het ruisen van de golven.Een dag die zo begint, kan alleen maar ontspanning brengen!

Project "Spoorlijn"

Met de trein en de boot via de Eemshaven naar Borkum

Sinds 28 maart 2018 rijdt de trein direct van Station Groningen naar de veerterminal in de Eemshaven. Samen met spoorpartner Arriva biedt AG “EMS” een combi-dagkaart voor deze nieuwe verbinding. Deze is verkrijgbaar bij Arriva (voor reizigers vanaf Groningen) of bij de Borkumer Kleinbahn op Borkum.

 

Bagage

Bagageservice direct boeken!
Laat uw koffers naar het station of rechtstreeks naar uw vakantieverblijf brengen!
Vanaf € 8,00

Boek nu!

NEWSFEED
Matjes! Jes, jes, jes! Image

Matjes! Jes, jes, jes!

Duitse haringen? Ja lekker! Laat u aan boord of in één van onze veerterminals verwennen door de "kulinarischen Botschafter 2019" (culinair ambassadeur 2019) en probeer ook eens één van de variaties. Van burger tot broodje, er is voor iedereen iets bij!

 

Dagje strand

Dagje strand doen? Je bent zo op eiland Borkum. Colin Mooijman deed de test en dat ging zo! 

Rederij Aktien-Gesellschaft "EMS"

Al meer dan 100 jaar verzorgt rederij Aktien-Gesellschaft "EMS" de veerdienst vanaf Emden en later ook Eemshaven naar het eiland Borkum. Met moderne autoveerboten brengen wij passagiers, auto’s, vrachtwagens en goederen naar de overkant en weer terug. Wie sneller aan de overkant wil zijn, kan met de high-speed catamaran naar het grootste eiland van Ostfriesland. Bovendien bieden we in de zomermaanden allerlei uitstapjes aan, zoals een boottocht over de eems naar Borkum, een tocht rond het eiland Borkum en een boottocht langs de zandbanken waar zeehonden te vinden zijn.

Meer informatie