Wijzigingen

Reisadvies Duitsland

Door de huidige situatie zijn er geen reizen van Eemshaven naar Borkum. Wilt u Nederland in reizen vanuit Duitsland? Dan heeft u vanaf 23 januari om 00.01 uur Nederlandse tijd in veel gevallen een negatieve COVID-19 PCR-testuitslag én een negatieve sneltest uitslag nodig om naar Nederland te kunnen reizen per vliegtuig of schip. Dit is één van de Nederlandse maatregelen om de importen verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Na een verblijf in Duitsland gaat u bij terugkeer in Nederland in thuisquarantaine. Voor de laatste ontwikkelingen in het land, volg de aanwijzingen op van de lokale overheid en volg het nieuws.

Zie de informatie hierover op:  www.nederlandwereldwijd.nl
Let op de verordening van de deelstaat Niedersachsen

Let op de wijziging dienstregeling.

Voor overige vragen kunt u ons telefonisch bereiken 0596 - 51 60 26.

Verdere opmerkingen

Vanwege de wijziging in de dienstregeling van de veerdienst Eemshaven en Borkum zullen er met ingang van zaterdag 14 november 2020 voorlopig geen treinen meer doorrijden naar/van de Eemshaven.Actuele hygienevoorschriften

A.G. Ems vraagt alle reizigers zich te houden aan de actuele hygienevoorschriften

Mondkapjes

Mondkapjes zijn verplicht in openbare ruimtes, dus ook in onze terminal, op de veerboot en in het treintje op Borkum. Het betreft hier zogenaamde medische mondkapjes (FFP2) of chirurgische mondkapjes met type nr. type I, II of IIR.

Afstand

Houd 1.5 meter afstand van elkaar

Desinfectiedispensers

Gebruik de desinfectiedispensers

Gemarkeerde routes

Volg de gemarkeerde routes