Wijzigingen

Reisadvies Duitsland

Door de huidige situatie zijn er geen reizen van Eemshaven naar Borkum. Het aantal besmettingen met het coronavirus is hoog in Duitsland. Daarom is het land kleurcode ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen). Reis niet naar Duitsland voor toeristische reizen. Na een verblijf in Duitsland gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Verder gelden er vanaf 2 tot minstens 10 januari binnen Duitsland nieuwe beperkende coronamaatregelen. Horeacagelegenheden, theater- en concertgebouwen en bioscopen zijn gesloten. Reizigers die voor werk reizen, mogen wel ondergebracht worden. Toeristische overnachtingen zijn niet meer toegestaan. Voor reizigers die uit Nederland een grensgebied bezoeken en reizigers uit Duitsland die Nederland bezoeken gelden uitzonderingen op het quarantainebeleid.

Wie met de trein, de bus of een schip vanuit het buitenland naar Nederland reist, moet vanaf 29 december ook een negatieve testverklaring kunnen laten zien.
Meer informatie

Zie de informatie hierover op:  www.nederlandwereldwijd.nl
Let op de verordening van de deelstaat Niedersachsen

Let op de wijziging dienstregeling.

Voor overige vragen kunt u ons telefonisch bereiken 0596-516026.

Verdere opmerkingen

Vanwege de wijziging in de dienstregeling van de veerdienst Eemshaven en Borkum zullen er met ingang van zaterdag 14 november 2020 er voorlopig geen treinen meer doorrijden naar/van de Eemshaven.Actuele hygienevoorschriften

A.G. Ems vraagt alle reizigers zich te houden aan de actuele hygienevoorschriften

Mondkapjes

Mondkapjes verplicht op de veerboot en in het treintje op Borkum

Afstand

Houd 1.5 meter afstand van elkaar

Desinfectiedispensers

Gebruik de desinfectiedispensers

Gemarkeerde routes

Volg de gemarkeerde routes