Eiland Borkum ontdekken

Even helemaal weg!

Fijn dat u zich voor het aanbod van Borkumlijn interesseert. Via deze website kunt u zich  oriënteren over de reismogelijkheden via Eemshaven naar het grootste Oostfriese eiland Borkum en online tickets boeken.

Natuurlijk hebben we voor u dagtochten op Borkum samengesteld. Boottochten waaronder een tocht naar de zeehondenbanken, fietstochten en nog veel meer spannende belevenissen wachten op u!

Dagtocht of (korte) vakantie? Image
vanaf Eemshaven

Dagtocht of (korte) vakantie?

Reis ook vanuit Nederland naar het grootste Oostfriese eiland – vanaf Eemshaven vertrekt een veerboot met bestemming “Ontspanning”.

Leuke time-out? Image
Vanaf Emden

Leuke time-out?

Bij de arrangementen van de Borkumvloot zit voor elke eilanddromer een passend aanbod. Van een reguliere dagtocht tot een combi-ticket boot&schip, uw voorkeur zit er zeker tussen.

Borkum vanuit vogelperspectief Image
Rondvlucht op Borkum

Borkum vanuit vogelperspectief

Beleef het Oostfriese eiland Borkum vanuit vogelperspectief! De vliegtuigen van OFD (Ostfriesischer Flug Dienst) stijgen vanaf het eiland Borkum op voor een rondvlucht – geniet van het onvergetelijke uitzicht!

Het blauwe wegtreintje “Moritz” Image
Toornkieker-toer op Borkum

Het blauwe wegtreintje “Moritz”

Laat u op deze reis langs de oriëntatiepunten van Borkum rijden. Ervaar tijdens de anderhalf uur durende tocht wat de functie van de vuurtorens, bakens en kerktorens was.

Nog meer ideeën voor een uitje? Image
Stoomtrein

Nog meer ideeën voor een uitje?

Zin in een trip? Het programma van Borkumer Kleinbahn voorziet in verschillende uitstapjes op het eiland. Of het nu een wadwandeling, een boottocht of een rit met een stoomtrein is, er is voor ieder wat wils!

Borkumtoer op vier wielen Image
Busrondrit

Borkumtoer op vier wielen

Maak heel relaxed kennis met de mooiste plekjes van Borkum  tijdens een busrondrit. Tijdens de reis vertelt een deskundige chauffeur alle weetjes over de belangrijkste bezienswaardigheden.